Historia

Detta är inte min första blogg, men förhoppningsvis min sista. Jag stortrivs här och det kommer jag nog aldrig neka. Men som många andra så har jag ett förflutet inom bloggvärlden. Jag har haft bloggar på flera olika hemsidor, Windows Live, Blogg Esse och Blogger.

 

Min allra första blogg låg på Windows Live’s server och är för länge sedan nedstängd sedan något hände med den. Minns inte riktigt vad som hände där men jag insåg att jag inte hade skrivit ett inlägg på åratal, jag hade tagit farväl av den redan så jag skulle inte sakna den.

 

Min andra blogg låg på Blogg Esse. Jag bloggade på adressen nedan mellan mar 2009 och december 2010. Detta var min första blogg efter Windows Live, lite mer frihet, lite mer designfrihet. Jag gillade att blogga under den adressen. Hade inte så många läsare, smällar man får ta när man nyligen börjat blogga på ny adress, svensk server osv. Jag blev en aning besviken på mig och trodde att jag saker och ting skulle gå bättre.

 

lifethatslife.blogg.se

 

Tredje bloggen låg på Blogger, fråga mig inte varför jag hamnade där. Ville skaffa mig en lite bredare publik och bloggade på både svenska och engelska. Inte för att skryta men jag är ganska duktig på engelska (efter fyra års relation med en kines som bott i Australien så får man vara bra) så jag såg det som ytterligare ett steg till att kanske skaffa en internationell publik. Men det var både jobbigt och tidskrävande att blogga på dubbla språk. Oftast kom översättningen naturligt till mig så det var inga problem språkligt sett.

 

http://redlittlepanda.blogspot.se/

 

Jag fortsatte med redlittlepanda, jag gillade konceptet. Jag är rödhårig och älskar pandor. Historien bakom namnet kan jag berätta om senare för det är en riktigt lång historia. Just denna bloggen funkade bra och sedan bloggappen kom till telefon så var det rena rama himmelriket. Jag hade tagit ett uppehåll från att blogga. Jag var trött på det eviga skrivandet om min tråkiga vardag där det inte hände någonting, tills jag kom till universitetet. Plötsligt hade jag något som skulle kunna beskrivas som fritid bredvid skolan.

 

Varför slutade jag då blogga på nedanstående adress? Bloggappen som hade räddat mig slutade fungera! Jag blev trött på någonting som aldrig funkade trots att flera bloggare riktade kritik mot Blogg Esse som stod för appen och servern.

 

redlittlepanda.blogg.se

 

Sidan uppdateras