För inte så länge sedan så var jag och köpte en av mina allra första flytande foundation på många år. I mina ögon har alltid foundation varit kladdigt och oljigt så därför har jag hållit mig till puderfoundation. Så jag gick och köpte en av Kicks foundation Invisible Skin i färgen Naked. Solskyddsfaktor 20 och med lätt till medium täckning. Vill inte att mina fräknar försvinner helt utan jag söker mest en jämn hudton. 

Var inte helt obekväm med Kicks foundation så jag ville testa något lite dyrare med lite mer solskyddsfaktor och något mer täckning, men samma formula. Väldigt lätt konstisens och som inte är allt för oljud. Och efter att ha sett flera recensioner från diverse beauty-kanaler på youtube så fastnade jag för Mac Cosmetics Waterweight foundation. Perfekt match i färgen, högre solskyddsfaktor och något bättre täckning. Har fortfarande tendens att bli oljig kring näsan och hakan men inte så mycket annars. Samtidigt så passade på att köpa Mac Fix+. Ögonskuggor och ansiktsmakeup sitter något bättre med dem ^_^ 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 1st juli 2016
Kategori: Make up <3, Produktrecension