Under min semester förra året i Amsterdam så köpte jag en palett från NYX, en av deras Love in Paris-paletter. Namnet kommer jag inte på på rak arm. Tyckte den jag helt okej så när jag såg att H&M hade fått in NYX nya Full Throttle-kollektion. Så blev jag sugen på att testa mer. Ursprunget var att jag letade efter en läppenna som man skruvar upp och som inte behöver vässas. 

Paletten finns i 8 olika färgkombinationer. Det fanns bara en som jag fastnade för, och det var Daring Damsel med en en härlig lätt skimrande vit, en matt rödbrun nyans, en lite skimrig guld och en lätt skimrande vinröd skugga. 

För att endast kosta 109kr så är detta en väldigt bra kvalitet. Dem mäter sig kanske inte med Too Faced riktigt men det är nära. Skuggorna är något mjukare i formulan och kan ibland vara lite puffiga men den starka pigmenteringen är ett stort plus. Den guldiga skuggan har jag i så många andra paletter bland annat paletten jag köpte i Amsterdam förra året, så den var liksom inte prisvinnande i sig utan det är hela färgkombinationen. Med rätt grund så sitter dem hela dagen. De bleknar en aning men det är inte mycket. Inte som paletten från Freedom Makeup som jag testade för inte så länge sen. 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 28th maj 2016
Kategori: Make up <3, Produktrecension, Shopping!