För ett par veckor sedan köpte jag de otroligt snygga borstarna från Real Techniques serie Bold Metal. Jag hade länge trånat efter dem och eftersom jag är ett stort fan av syntetiska borstarna så ville jag ge dem ett försök. Och jag måste erkänna att de är riktigt bra. Dem marknadsförs som borsta som inte ska fälla men jag kan säga att andra borsten från vänster fäller, det är inte mycket men ändå. 

Tre av borstarna kom i ett kit och de är lätta att använda. Handtaget är liksom inte runt utan fyrkantigt format vilket gör dem lättare att hålla. De silvriga är för ögonmakeup, de rosguldiga till highlighter, rouge eller contouring och de guldiga till foundation, puder eller annan makeup som används i hela ansiktet. Puderborsten är exklusiv till det setet jag beställde som heter Bold Metal Essentials. Priset är högre än för Real Techniques andra produkter men om man passar på när Bangerhead har 20% på alla makeupprodukter så är det lite mer okej. Jag betalade runt 700kr gör alla borstarna inklusive frakt. 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 21st maj 2016
Kategori: Make up <3, Produktrecension