Mitt senaste intresse (innan läppstift) är highlighters. Efter att ha testat Mac Cosmetics Skin Finish i färgen Soft and Gentle så ville jag testa fler highlighters. Soft and Gentle har en tendens att vara lite glittrig så jag ville ha något annat. Efter att ha sett GlamLifeGuru prata om Anastasia Beverly Hills Glow Kit så ville jag ge det ett försök. Fyra highlighters i samma förpackning var väldigt lockande. Det finns en med varma toner och en med kalla toner. Jag blev rådd att ta den med varma toner och jag tror att man dras mer till de varma färgerna jämfört med de kalla. 

Vad har jag att säga om detta mer än wow! Jag är frälst! Finns nog inget snyggare än ett härligt sken från kindbenen! 

Tre av färgerna kan jag använda som highlighter men den sista som heter Golden Bronze är för mörk för mig. Den funkar bättre som ögonskugga vilket är vad jag använt den till vid något tillfälle och var helnöjd. Jag använder allra mest Sunburst när jag är på jobbet eftersom den ger inte så mycket färg i sig själv. 

Priset är 595 kr och finns för tillfället bara hos Kicks. Är man medlem i Kicks kundklubb får man med jämna mellanrum rabattcheckar på 20% så gör som jag och passa på när det dimper ner en sån i brevlådan. 

Nästa blir nog lite nya produkter från NYX 


Lämna en kommentar

Postat av admin
Datum: 18th maj 2016
Kategori: Make up <3, My Life