För en 14 dagar sedan såg jag en annons att NordicFeel sökte testpersoner för att testa ett nytt märke som dem hade fått in. Freedom Makeup heter det och ska vara ett professionellt märke som inte tömmer ditt bankkonto. Jag älskar makeup så därför var jag verkligen sugen att testa. 

Första intrycket jag fick var att detta är färger som verkligen passar mig, men vid en närmare titt så var det väldigt mycket mellanmörka färger som inte riktigt passar på hela ögonlocket och inte riktigt för att använda för att verkligen markera ögonsockeln. Det var mer övergångsfärger. Saknar de något mörkare färgerna. Dessutom så hade skuggorna en lite målarfärgliknande doft. Antingen så är det jag som är bortskämd med Too Faced ögonskuggor som doftar kakao, eller så är det en konstig doft. 

Något annat som jag inte var riktigt nöjd med var att färgerna var något bleka och var väldigt svåra att skugga, dem blev inte så värst intensiva i heller. 

Många av färgerna är matta så paletten är mer tänkt som en neutral vardagslook. Även till vardag vill jag ha lite mer intensitet och pigmentering och ingen som bleknar under dagen. Dessa skuggorna bleknar! Speciellt dem mörkare färgerna. Skulle jag köpa fler paletter från detta märket? Nej! Föredrar hellre Too Faced vad det gäller det stora hela. 


Lämna en kommentar

Postat av admin
Datum: 3rd maj 2016
Kategori: Make up <3