Tänkte starta en ny följetång: produktrecensioner liknande grav3yardgirl‘s Does This Thing Really Work?-serie.

 

Detta är en As Seen on TV-produkt så därmed finns det en reklam, dock så tror jag inte den har visats i Sverige.

 

 

Jag hittade min på Lekia i Lund. Det är en ganska så stor butik så jag är osäker på om det finns på fler Lekia eftersom storleken på denna butik kan variera kraftigt. Har hört att vissa ICA Maxi också har Snackeez. Jag betalade 129 kr för min. Kanske inte ett helt överkomligt pris för en gigantisk plastmugg med sugrör och en behållare för snacks.

 

2015-07-07 16.06.36

 

För det första så är det inte samma sugrör i den jag köpte som dem ni ser i reklamen. Inget lock utan endast sugrör men den hårdare varianten, som jag dessutom tycker är otroligt svåra att diska. Muggen går att diska i diskmaskinen i den övre “lådan”. Den går inte in i vår diskmaskin i den övre delen så det får bli handdisk för min del. Liten nackdel men å andra sidan så tror jag den håller längre trots att den har livstids garanti.

 

2015-07-07 16.06.18 HDR

 

Det är otroligt lätt att separera behållaren för snacksen från själva muggen. Locket på snackbehållaren är fortfarande lite trögt men det låter verkligen som i reklamen när man väl får upp det, vilket inte är helt lätt dem första gångerna.

 

2015-07-07 16.12.15

 

Själva muggen rymmer 16 ounces vilket motsvarar knappt en halvliter. Personligen så fyller jag aldrig hela muggen eftersom jag lätt klunkar i mig alldeles för mycket vätska och riskerar att drabbas av saltbrist istället (ja, det har hänt, senast i slutet på juni när det var 32 grader inomhus, massor med vätska och inget salt eller liknande, vaknade med en form av baksmälla dagen efter). Snackbehållaren rymmer 8 ounces vilket motsvarar ungefär en 2,25 dl. Correction! Enligt Lekias reklamblad rymmer snackbehållaren 1,5 dl.

 

Snackeez fyllde väldigt stor funktion när det var supervarmt tidigare i månaden och man kanske glömde äta mellan varven. Lite iste och is sen så var dagen fulländad. I det hål där sugröret går ner i myggen sitter någon form av gummiring som ska förhindra att det rinner ut vätska när man vänder upp och ner på koppen eller råkar välta den. Denna gummiring gör så att det skapas ett undertryck när man dricker. Vanligtvis kan man klunka i sig hur mycket vätska som helst men inte med Snackeez. Det lättar lite när man använt den men inte jättemycket.

 

Sett till det stora hela så tror jag faktiskt att jag kommer få användning av Snackeez. När jag jobbar så finns det inte alltid tid till att ta en fika när man känner sig hungrig utan man får ta det på stående fot. Sen är jag kass på att dricka när jag arbetar speciellt med tanke på hur mycket jag pratar. Munnen går nästan hela tiden. Och så behövde jag en ersättare för min flaska som jag höll på att ta sönder efter att ha pressat ned isbitar i den som var kanske lite för stora.

 

2015-07-06 16.08.11

 

Bara för skoj skull så bifogar jag grav3yardgirl’s recension på Snackeez också.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 21st juli 2015
Kategori: Produktrecension