Ni får ursäkta den långa tystnaden. Det har hänt en hel del dem senaste månaderna och ska jag vara helt ärlig så vet jag inte vilken ända jag ska börja i. 
Istället för att berätta om vad som hänt så tänkte jag bara berätta vilka produkter jag använde igår när jag skulle på 20-årsfest hos min nästkusin. 
  

Utöver att grunda med min vanliga dagcréme så använde jag L’Oréal Paris Studio Secrets professional smoothing resurfacing primer på framförallt näsan och pannan. Jag visste att det skulle bli dans så för att slippa att bli blank så grundade jag med den. 
Foundation använde jag Too Faced Cocoa Poweder Foundation i färgen Light. Jag älskar Too Faced! Och doften av den foundationen är underbar! Ett stort plus är att den ger bra täckning också. 
Häromdagen när jag var på Nova så köpte jag en ny rouge, Kicks Baked Blusher i färgen Fashionista. När jag ska ha rouge så ska den vara väldigt ljus och inte så iögonfallande. Stort plus med den rougen är att den har skimmer i sig men det hindrade inte mig från att lägga Champagne Truffle ur Too Faced Chocolate Bar Eye Shadow Collection. Körde lite highlighter med samma färg i mitten av pannan, nästippen och pyttelite på hakan. 
I ögonskuggsprimer använde jag Too Faced Shadow Insurance. Tuben jag har har räckt i evigheter! Alla ögonskuggor är från Too Faced Chocolate Bar Eye Shadow Collection. Färgen jag använde på ögonlocket heter Candied Violet och är en blålila skugga med inslag av rosa skimmer. I vecket och under ögonen använde jag Black  Forest Truffle som mer är en plommonlila med lite vitt skimmer. Färgen White Chocolate använde jag vid tårkanalerna, eller vad man kan kalla inner eye corner på svenska >_<. Använde Milk Chocolate för att fylla i ögonbrynen. Till eyeliner använder jag L’Oréal Color Riche LeKhôl. Mascaran är L’Oréal False Lash Wings Intenza. Ger långa och flirtiga ögonfransar! ^_^
Vanligtvis så använder jag inte läppstift men på senaste tiden så känns allt lite bättre med lite extra färg på läpparna, så på läpparna använde jag Too Faced Perfect Lips Lip Liner i färgen Perfect Red. Märks det att jag älskar Too Faced? Läppstiftet vet jag inte vem slm tillverkat men serien heter Color Sensational och färgen heter 527 Lady Red. 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 28th juni 2015
Kategori: Make up <3