Liten uppdatering såhär fredag eftermiddag. Har varit ledig i två dagar nu men jag känner mig inte utvilad för fem öre. 

Det har tillkommit lite nya produkter i min sminkväskan den senaste tiden. 

 

Nya penslar från Bdellium. Älskar det märket eftersom dem är syntetiska och dessutom ekologiska. Det älskar vi! 

Ville testa ett nytt läppstift från Nyx men jag är inte helt nöjd med färgen. Trodde det skulle vara rödare men det är en mer brunaktig färg. Inte helt förtjust i brunt läppstift men det går. Kostade inte så mycket så det lämnar inga jättehål i plånboken. 

En ny läppenna från Too Faced i Perfect Red. Behövde en ny, den var på extrapris så valet var inte så svårt. 

Sen kommer det allra bästa! 

 

  

Den här paletten har jag suktat efter i flera månader! Too Faced Chocolate Bar Eyeshadow Collection. Jag hör hallelujakören i bakgrunden. När man öppnar paletten får du en doft av choklad rakt upp i näsan. Älskar det! Och färgerna, åh, blir så exalterad vid blotta tanken. Mycket brunt och få skrikiga färger. Det är som hittat för att använda varje dag. Man kan ha olika kombinationer, blanda och testa olika färger. Smink blev helt plötsligt roligare igen! 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 17th april 2015
Kategori: Make up <3, Shopping!