IMG_1131.JPG

Gårdagen var väldigt lång, och väldigt stressad. Jag hade ännu inte introducerat min pojkvän för min far och min syster, så det började med lunch med far och hans sambo på Nova Lund och sen blev det middag hemma hos mor med syster och svåger. Tog dagen slut där? Nä! På kvällen körde jag och pojkvännen till Hässleholm för att gå ut med en av hans vänner på Harrys i Hässleholm. Jag har aldrig festat i Hässleholm och konstaterade att utelivet i Hässleholm. Är något annorlunda jämfört med Göteborg. La speciellt märke till en kvinna, säkert 40-ish, kjol som endast täckte skinkorna, djupt urringad tröja, superblonderat hår i någon kort frisyr och rent svart om ögonen. Hjälp! Hur desperat får man bli? Jag hade outfiten ovan och kände mig helt nöjd med.

IMG_1132.JPG

Har glömt berätta att jag klippt håret, har nämligen klippt av 10 cm på håret. Fick ett ryck och ville ha radikal förändring, men ingen märker det eftersom jag vanligtvis har håret uppsatt i en hästsvans.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 25th januari 2015
Kategori: My Life