Ursäkta den extremt låga uppdateringen! Andra intressen har tagit över mitt liv plus strul på jobbet. Vad dessa andra intressen är vill jag inte presentera än.

IMG_1018.JPG

Som plåster på såren så ska jag presentera en recension mellan två ögonskuggsprimer. Jag testade först Urban Decays Eyeshadow Primer Potion. För det första så går denna primern inte att beställa i Sverige och för det andra så är den en smula trögflytande. Too Faced Shadow Insurance är mer lättflytande och går att köpa i Sverige. Jag passade på när det var rea hos en onlinebutik. Priset är lite högt tycker jag när det är ordinarie pris men den är drygare och håller längre efter att dem är öppnad (12 månader jämfört med Urban Decays 6 månader).


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 7th november 2014
Kategori: Make up <3