Okej, för det första vill jag säga förlåt för att bloggen varit skral på uppdateringar. Detta beror på att jag dragit ut en visdomstand vilket har medfört smärta i halva ansiktet och väldigt dåsig av alla tabletterna jag fått ta mot smärtan. Sen ovanpå alltihopa sträckte jag en muskel i ryggen…. Underbart! Och nu har smärtan i tanden övergått till isande i käken istället.

IMG_1008.JPG

Men! Den goda nyheten är att jag fick mitt paket från Hongkong som jag väntat på i 1,5 månad. Det är, tro det eller ej, en ryggsäck i form av ett tigerhuvud. Jag älskar kattdjur så detta var den perfekta väskan för mig.

IMG_1011.JPG

Väskan ska vara i storlek med en riktig tigers huvud. Det är så fint och ser väldigt verkligen ut, förutom att nosen sitter snett, men det är mest charmigt. Kommer kanske inte använda den så mycket som väska utan mer som prydnad. Eller för att skrämma slag på släktingar >_<


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 3rd november 2014
Kategori: My Life, Shopping!