När jag var i Stockholm förra helgen så köpte Jag ett läppstift på Make Up Store. Servicen där var fantastiskt dålig. Själv jobbar jag med kundservice och den icke-existerande service jag fick på Make Up Store var under all kritik. Kommer sen hem till Skåne och ska testa läppstiftet och upptäcker då att jag fått ett sheer läppstift. Underbart! Så det var bara att knalla till Make Up Store i Malmö och köpa rätt nyans med rätt täckning.

IMG_0974.JPG

Okej, färgen Sweetheart funkat bra till vardags och även ett återfuktande läppstift men jag vill inte ha det på typ fest. Vardag eller dejt funkar det ypperligt.

IMG_0977.JPG

Färgen Vamp hade rätt färg och rätt konsistens. Älskar den något djupare röda tonen och kommer passa bra till nyår eller andra fester. Kanske något roligt till halloween.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 11th oktober 2014
Kategori: Make up <3, Shopping!