IMG_0968.JPG

En liten snabb visning av vad all shopping i Stockholm gav. En dagkräm från Vichy Aqualia Thermal Day Spa. Har testat Night Spa och är helnöjd med hela produkten. Apoteket CW Scheele hade den för halva priset så jag slog till.

 

Ögonskuggorna är från Sephora. Köpte två paletter och en singel. Paletterna heter Serene to majestic plum (plommonlila paletten) och Uptown to downtown smokey (gråsvarta paletten). Den orangea ögonskuggan heter mango shake no 83 och är tänkt att användas till halloween tillsammans med en matt svart ögonskugga.

 

Tavelramen är från Zara Home. Troligen den enda butiken jag inte hittat i Skåne någon gång. Föll för designen eftersom det är en design man inte ser varje dag.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 7th oktober 2014
Kategori: Make up <3, My Life, Shopping!