Har ni någonsin kommit till en punkt i livet när ni undrar om ni har gjort rätt val i livet? Jag har kommit till en sådan punkt. För flera månader sedan valde jag bort något i mitt liv som jag ansåg att jag inte vill. Jag valde vänskap över kärlek. Rädd för att än en gång bli sårad och psykiskt torterad så stannade det i vänzonen.

 

Nu flera månader senare är jag osäker på mitt val. Vill jag egentligen något annat? Borde jag ta avstånd en tid för att reda ut detta med mig själv? Eller ska jag låta detta gå vidare som det är just nu och hoppas på att jag övertygar mig själv att jag gjorde rätt?

 

Just  då kändes det beslutet rätt. Jag var inte redo, jag plågades psykiskt med mitt dåvarande liv och var inte riktigt beredd.

IMG_0916.JPG


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 21st september 2014
Kategori: My Life