Idag har jag varit på en dagstripp till Göteborg. När jag hade semester och var i Göteborg så fick jag inte möjligheten att gå på Liseberg. Så idag, två veckor innan Liseberg stänger för säsongen, så var jag på Liseberg med mina go’aste vänner från Göteborg, Sara och Jonas ^_^. Jag kom upp till Göteborg vid 11, skulle varit där tidigare men pga sjukdomsfall på tåget som resulterade i att ambulans fick möta upp tåget i Helsingborg så blev det senare.

IMG_2565.JPG

Göteborg bjöd på en fantastiskt höstdag med varma temperaturer och strålande solsken. Perfekt för mig som nyligen varit förkyld och inte klarar så mycket kyla. Har kunnat springa runt med T-shirt och leggings.

IMG_2571.JPG

Sara och jag passade på att ha matchande outfits med Batman-leggings och jag med min rävtröja och Sara med sin pugtröja. Så hade Jonas något att leta efter om han tappade bort någon av oss >_<


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 20th september 2014
Kategori: My Life, Nöjen