Såg en amerikansk dokumentär nu ikväll om en familj som hade (håll i er) 17 barn och ännu en på gång. Omg! Har dem aldrig hört talas om kondomer eller P-piller eller…. Något?! Deras argument till varför dem hade så många barn: “if god wants me to have many kids then I’ll have many kids”. Jag tyckte det var jobbigt med ett syskon! Hur hade det då varit med 17?! Det hörde till saken att den här familjen var superreligiösa och extremt konservativa. Barnen skolades hemma, dem hade ingen tv, en dator som föräldrarna övervakade noggrant under tiden barnen satt där.

IMG_0902.JPG

Jag vill aldrig, och då menar jag aldrig, ha så många barn. En kvinnas kropp är inte skapt för att spotta ut barn ungefär en gång om året. Det är inte som skördetiden i Sverige, det kommer inte av sig självt!


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 13th september 2014
Kategori: Övrigt