Jag visste att något skulle gå fel idag när jag vaknade. Tänkte inte på det från början men blev så småningom påmind om att idag var det 11 september… Dun dun duuuuuun! Såg att jag hade fått ett sms från min expojkvän om att om vi fortfarande hade varit ett par så skulle vi haft 6-årsdag. *Tack för den påminnelsen!* Kom till jobbet och då behövdes det folk i Löddeköpinge akut. Jag tar på mig detta frivilligt men har noll koll på var bussen går ifrån. Får springa som en mindre idiot för att hinna med bussen som gick någon helt annanstans än vad jag trodde.

Det positiva idag var att trots att jag blev utlånad idag så hann jag och mor med ganska mycket ikväll. Vi hann byta glödlampor på Clas Ohlsson, veckohandla och laga middag innan klockan var 21 ens. Amazing!

Dagens outfit består av en nyinköpt kjol med hängslen och en gammal skjorta som hängde i garderoben. Blev hur bra som helst

IMG_0901.JPG


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 11th september 2014
Kategori: My Life, Shopping!