Tidig morgon vilket betyder att man slutar tidigt. Så jag passade på att utnyttja dagsljuset och se till och gå ut och gå. Det märktes att det var evigheter sen sist. Jag klädde mig för varmt, tog i kanske lite för mycket och hade inte riktigt tänkt igenom allt. Bestämde mig för att gå runt Linero. Det är ändå en bra bit och det slutade med 4 km i rask takt.

IMG_0875.JPG

Efter att ha svettats av lite och ätit middag så tog jag ett välförtjänt bad. Köpte bodyshops badskum med arganolja. Luktar himmelskt och det slutade med att jag låg och drog i detta underbara bad i 30-40 minuter. Såg ut som ett förvuxet russin när jag väl kom upp ur badet.

IMG_0876.JPG

Passade på att sätta lite färg i håret. All sol i sommar har blekt mitt hår. Enklaste sättet att inte få inpackningen överallt medan man låter det verka: snurra ihop håret, sätt upp det med en klämma och sätt en plastpåse om. Easy! Man ser lite fånig ut i 15 minuter men det står jag ut med >_<


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 9th september 2014
Kategori: Hår, My Life, Shopping!