Efter att ha bott en hel vecka i Eslöv (passat min systers katt) så är jag äntligen tillbaka i Lund. På måndag börjar jag jobba vilket innebär att söndag är min sista dag på semestern. Det ska bli kul att komma tillbaka till jobbet. Vissa händelser under semestern har gjort att jag längtat tillbaka till mina kollegor. Sen så är det skönt att få komma hem. Är man på resande fot så har man inte tillgång till alla hudvårdsprodukter man brukar använda. Jag har personligen saknat serum och scrub till ansiktet. Men ikväll kunde jag njuta av både serum och scrub! Nästa sommar får jag nog planera lite noggrannare. En vecka i Göteborg och Norrköping och sen Eslöv blev lite för mycket.

IMG_0852.JPG

Ska krypa ner i sängen nu och ta igen ett par timmar av all den sömn jag förlorat den senaste veckan.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 23rd augusti 2014
Kategori: My Life