Har förnyat mitt medlemskap på Netflix… Sa upp det för typ ett halvår sen för att utbudet var kasst, men nu blev jag erbjuden en ny provmånad helt kostnadsfritt så ny får Netflix en ny chans.

20140503-232124.jpg

Jag passade på att se en dokumentärfilm kring tragedierna om SeaWorld där späckhuggstränare har blivit skadade eller dödade av valarna. Har länge velat se den sen jag såg en annons om filmen på Animalist News på youtube. Så mycket som mörkas är min enda kommentar.

20140503-232350.jpg

Det var en gång en dröm att åka till Florida och se showen med späckhuggare på SeaWorld. Troligen kom det efter att ha sett Rädda Willy i unga tonåren, men efter att ha sett flera dokumentärer på youtube och ny Blackfish så är jag inte så säker på om jag vill åka dit längre. Då åker jag hellre på valsafari i Norge ^_^


One Response to “Blackfish”

  1. Polli Says:

    Hmm well de låser in ett vilt, köttätande djur en liten vattentank… lite “no shit” över att folk kommer dö. Det är ju fruktansvärt hur de behandlar de djuren.

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 3rd maj 2014
Kategori: Nöjen