Eftersom det var min näst sista dag idag på Apoteket Stortorget i Ystad så passade jag igår på att baka rulltårta… Som blev misslyckad. Skiten sprack och jag blev otroligt sur. Men det löste sig. Jag tog med den misslyckade rulltårtan till jobbet, köpte lite sprutgrädde och färska bär och gjorde bakelser av det istället.

20140328-221055.jpg

Två av mina kollegor på Stortorget fyllde år idag så en av dem hade med sig frukostbullar och en hade med sig eftermiddagsfika, dumlekakor som var fantastiskt goda ^_^

På lunchrasten så passade jag på att gå och äta på favoritrestaurang i Ystad, Thai Corner. Dem har väldigt god mat och jag kan varmt rekommendera dem. Jag valde idag vegetariskt för jag tänkte att jag ville känna mig en smula nyttig.

20140328-221340.jpg


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 28th mars 2014
Kategori: Matlagning, My Life