20140312-203450.jpg

Idag har vi gått en riktigt lång runda i London. Vi fick från Bayswater, där vårt hotell ligger, till Oxford Street och hela gatan ner. Det var en bra sträcka att gå. Vi besökte Primark och shoppade en del kläder. Primark var som Ullared fast endast kläder, allting var så himla billigt! Jag köpte två toppar, ett par pyjamasbyxor som jag ska ha när jag går hemma och ett sött skärp med en rosett på. Mor hittade också lite toppar som hon gillade.

20140312-203850.jpg

Efter Oxford Street så svängde vi ner på Regent Street och där hittade vi Hamley’s, en gigantisk leksaksaffär i fem våningar. En avdelning var ägnad åt endast Hello Kitty. Dem hade en avdelning med replikas från Sagan om Ringen, Harry Potter, Hobbiten, Batman och Da Vinci-koden. Allting var svindyrt i affären så något fynd blev det då inte.

20140312-204247.jpg

Efter lunch begav vi oss mot Big Ben och London Eye. Det var endast att ta tuben till Westminster och sen gå därifrån. Imponera? Inte speciellt.

20140312-204454.jpg

Vid London Eye hittade vi ett café influerat av Japan och en av dryckerna på menyn var manga coffee. Dubbel chokladshot med vispad grädde på toppen. Super god men allt socker och koffeinet gav mig hjärtklappning >_<. Andra ställen som vi också var på idag var Picadilly Square (stor besvikelse) och Leicester Square (för att köpa musikalbiljetter).


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 12th mars 2014
Kategori: London 2014, My Life, Shopping!