Jag kom hem till Lund i ett stycke. Det blev lite stressigt precis innan jag skulle hoppa på tåget. Vi var och bowlade precis innan, allt för att klämma in så mycket som möjligt på samma dag. Vi hann med nordstan, Science Fiction-bokhandeln, käka lunch på Superrullband som jag än en gång kan tipsa om. Deras mat är fantastiskt god.

20140309-232857.jpg

Jag beställde kyckling med röd curry och ris. Sara och Jonas var sugna på sushi så dem käkade sushi. Enligt dem så var sushin precis lika god som på Super Sushi som ligger vid Kompassen.

20140309-233026.jpg

Sen har jag självklart shoppat en massa! Katten fick en ny leksak med kattmynta i. Han älskade den… Precis som allt annat som innehåller kattmynta >_<. Resten visar jag efter hand. Det blev en hel del som vanligt plus en liten överraskning från Sara och Jonas. ^_^


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 9th mars 2014
Kategori: Matlagning, My Life, Shopping!