För ett år sedan skrev jag ett riktigt bittert inlägg på just Alla Hjärtans Dag, plus ett inlägg om hela uppbrottet med min före detta från Kina. Idag känns det som en ganska tragisk historia. Yuxuan och jag är goda vänner och det känns som att vi är tillbaka på samma ruta som vi var innan vi blev ett par, dvs väldigt bra vänner.

20140214-221240.jpg

I morse när jag kom till jobbet så fick jag en fantastiskt idé: alla hjärtans dag… En kollega hade utdelat ett straff för 1,5 månad sedan när jag senast var på Stortorget i Ystad: ta med kakor nästa gång du kommer hit. Sagt och gjort, jag sprang iväg och köpte åtta stycken vaniljhjärtan till hela personalen. Väldigt uppskattat eftersom vanilj brukar gå hem hos dem flesta.

20140214-221448.jpg

Det har varit en lång dag, men ack så trevlig. Jag fick en bukett tulpaner av en äldre dam som tyckte jag var så trevlig. Alla har varit trevliga och glada, med undantag för vissa så klart som får mitt blodtryck att stiga bara jag tänker på det. Nu är jag riktigt trött och ska krypa ner i sängen och kolla på någon film, inget romantiskt eftersom jag är smått bitter ändå. Vill ni läsa inlägget som jag skrev för ett år sedan om separationen så kan ni hitta det i arkivet. Supertrött och supernöjd (måste jag ändå erkänna att jag är).


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 14th februari 2014
Kategori: Uncategorized