20140209-210118.jpg

Söndagen har varit minst sagt… Hektiskt! Fick till och med sätta ett klockalarm i morse så jag skulle hinna med allt. Fick städa mitt sovrum, laga middag och tömma diskmaskinen. På söndagar så lagar vi middag tidigt eftersom ibland är inte jag och mor hemma samtidigt.

20140209-210544.jpg

Allt detta stressande för att hinna med och fika med Sara och Jonas som varit nere under helgen från Göteborg. Det känns som att spelar ingen roll hur länge eller hur kort tid det är mellan de helgerna vi träffas, jag saknar dem lika mycket ändå. Sannare vänner får man vara så snäll att leta efter.

20140209-211150.jpg

Fick vara så snäll och röra på fläsket också i eftermiddag. Äter man kakor och godis nästa varje dag, eftersom vi har så lite att göra i Tomelilla, så har man inget bättre för sig att än att äta sötsaker. Har börjat bota det med lite sojadryck eller något annat. Med en kopp på skrivbordet så behöver jag inte tänka på godis >_<


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 9th februari 2014
Kategori: My Life, Shopping!