20140205-212940.jpg

Sitter i skrivande stund och tittar på Efterlyst. Dagen har varit betydligt bättre, lagret beter sig som det ska… För det mesta >_<. Katten ligger bredvid mig och snarkar ungefär lika mycket som... En 150-kilos gris. Att en sån liten katt kan dra sånna stockar! Förhoppningsvis så kommer lagret uppföra sig bättre... Snart. 20140205-213618.jpg

Ska försöka sluta skriva så mycket om mitt jobb… För det är så jäkla tradigt att skriva om. Det händer inget kul (förutom mina kollegors galna grejer) utan bara elände som inte funkar som det ska. Kunder som skäller ut dig för att du inte kan få tag i den varan som finns i en stad 20 minuter bort. Rekommenderar jag farmaceutyrket? Absolut! De få bra stunderna man har på jobbet överväger 50 sura kunder.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 5th februari 2014
Kategori: My Life