Snö, massor med snö och mer bara vräker ner. Älskar snö, tills jag inser att kollektivtrafiken dra med stora förseningar till följd av oplogade vägar. Igår när jag skulle till jobbet så fick jag ta stadsbussen till sjukhuset och sen byta där. Stadsbussen blev så försenad att jag trodde jag hade missat den anslutande bussen till Tomelilla. Men nej, det hade jag inte. Bussen till Tomelilla var istället 25 minuter försenad. Ringde min chef i Ystad och sen till Apoteket Stortorget för att fö numret till Tomelilla. Lyckades till slut berätta för en kollega att jag skulle bli försenad.

20140118-122159.jpg

När jag vaknade i morse var det så himla fint. Är knappt hemma, eller ute för den delen, under dagtid så jag fick först idag se hur vackert det var utomhus.

20140118-122252.jpg

Bilderna ovanför är vår utsikt från köket. Det var helt magiskt i morse när jag åt frukost. Man kunde se barnfamiljer leka i snön vid lekplatsen. Katten ville också gå ut men blev skrämd av en plogbil.

20140118-122409.jpg


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 18th januari 2014
Kategori: My Life