Äntligen har vi börjat komma i ordning i Lund. Katten börjar känna sig mer som hemma fastän han fortfarande är en smula nervig och blir rädd för en del nya ljud. Vi försöker ta så väl hand om honom som det går. Hampus sover mest om dagarna, med all rätt. Det hade jag nog också gjort om jag hade kunnat.

20131222-221945.jpg

Idag fyllde fina Sara år. Så under större delen av eftermiddagen har jag varit i Köpenhamn på Tivoli. Det var faktiskt riktigt mysigt även under dagtid. Som vanligt så kommer mer fler bilder senare. Tog några, men måste ha tillåtelse att lägga ut dem först eftersom jag har tagit bilder av både Sara och Jonas men även en vän till Sara. Men det kommer så småningom. Tills dess får ni nöja er med bilden ovan.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 22nd december 2013
Kategori: My Life