Jag kom till slut fram till Göteborg. Cirka 21:30 igårkväll var jag framme på Centralstationen. Det blev dock ingen tågtripp utan det blev buss istället. Jag fick den briljanta idéen att boka en buss i sista minuten för att ta mig till Göteborg om tåget inte gick. Ersättningsbussar till Helsingborg kom efter långt om länge. Men det fanns ingen garanti för att jag skulle komma ifrån Helsingborg senare mot Göteborg. Så jag tog expressbussen istället.

20131207-115658.jpg

Idag blir det stan och Liseberg senare i eftermiddag. Det ska bli så mysigt. Ska ta massor med bilder, både med mobilen och med en kamera jag lånat av mor och far. Det var på tal även att gå på någon form av förfest ikväll också med några apotekarstudenter som Sara känner. To be continued….


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 7th december 2013
Kategori: Göteborg december 2013, My Life, Nöjen