Året börjar lida mot sitt slut. 30 dagar till sen är året slut. Det har gått så fruktansvärt snabbt. För 9 månader sedan bodde jag i Göteborg. Nu är jag examinerad och legitimerad receptarie och jobbar för fulla muggar.

20131201-191744.jpg

Dagen har sett ut som följande: vaknade vid halv tio, låg och trynade (halvsov, mös, kalla det vad du vill när du ligger kvar i sängen och bara inte vill stiga upp), gick upp och fick se kattens roliga sovställning i fönsterkarmen. “Jag ska krama fönsterbrädan men jag når inte runt.”

20131201-191949.jpg

Jag hade lite julklappar att slå in och katten ville självklart “hjälpa till”. I hans ögon innebär det att försöka äta upp presentbandet och bara larva sig. Han är ingen större nytta med andra ord.

20131201-192110.jpg

Medan jag tömde torkställningen så tog Hampus en liten tupplur. Han ser riktigt tjock ut men det är mest päls. Tycker jag är så mysigt att bara begrava ansiktet i hans fluffiga mage tills jag upptäcker att jag har hela munnen full med katthår… Mer eller mindre.

20131201-192322.jpg

Mor kom hen vid tretiden och då blev det saffranskaka, pepparkakor med ädelost och äppelglögg från Sövdes Musteri. Det var min första kopp glögg i år. Den är så himla god och kan varmt rekommenderas. Har ni vägarna förbi Sövdes Musteri i Skåne så besök det! Dem har mer än glögg så klart >_<


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 1st december 2013
Kategori: My Life