Gårdagen var… Fartfylld minst sagt. Men jag fick gjort en hel del. Jag hade bestämt mig för att jag skulle klara av att köpa julklappar innan all julrusch började. Så jag valde denna helgen, helgen innan löning. Trodde det skulle vara lite folk men jag hade fel. Emporia sprudlade ändå av folk men jag såg inte så många med shoppingkassar. Jag å andra sidan hade händerna fulla. Hade det mesta färdigt så jag hann med 4/5 julklappar totalt. Resten får jag göra en annan helg. Efter Emporia åkte jag in till Lund, tog en liten fika, låste in alla kassarna i ett förvaringsskåp och åkte hem till min syster för att käka middag. Hade bestämt att vi skulle gå och se The Hunger Games; Catching Fire.

20131124-144720.jpg

Jag kan varmt rekommendera att ni går och ser Catching Fire. Ett stort plus är också om man läst boken. Jag har gjort det så för mig var det mest att bocka av händelserna en efter en och bara njuta. Behövdes inte så himla mycket tänkande utan bara njuta av filmen.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 24th november 2013
Kategori: My Life, Nöjen, Shopping!