Mor och jag hade en liten tjejkväll igår. Först bio och sen middag, fast vi började faktiskt eftermiddagen med en fika på Barista i Malmö. Vi skulle senare under dagen se Thor The Dark  World och min mor hade varken sett första Thor-filmen eller Avengers. Så jag fick den stora uppgiften att återberätta vad de båda filmerna hade handlat om. Jag har bara sett första Thor-filmen en gång och då var jag en aning berusad och trött (ingen bra kombination).

 

 

 

Filmen var jättebra, i mina ögon. Mor tyckte att det var en bra film också och trots att hon inte hade sett den första filmen så förstod hon i stort sett allt. Jag fick periodvis rysningar så bra filmmusiken var. Det gör ju trots allt halva filmen. Vi traskade bort mot Jensens Böfhus för lite god middag. Servicen var urdålig jämfört med hur den var i Göteborg, men maten var precis lika god.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 18th november 2013
Kategori: Nöjen