20131110-214705.jpg

Igårkväll var jag på gåsmiddag hos min mormor i Lund. Något hade tackat jag till för länge sedan. Eftersom jag var där själv utan mina föräldrar så fick jag representera “min gren av släkten”. Min syster var också där med sin sambo och det var hemma hos dem som jag sov i natt. Denna helgen har blivit lika intensiv som förra helgen när jag var på halloween-fest i Kristianstad. När jag kom hem så ville katten mysa en stund så han lade sig i mitt knä och efter en liten stund så somnade han. Hampus brukar annars vara ganska så sur när man varit borta hela helgen. Han tycker inte om att bli negligerad.

20131110-215049.jpg

PS Skjortan är inte min egen utan en skjorta jag fick låna av min syster idag för att jag inte skulle behöva åka i samma skjorta till mormor och morfar idag när jag skulle möta upp mor.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 10th november 2013
Kategori: Uncategorized