20131103-164434.jpg

Halloween-festen blev lyckad. God mat, god dricka och trevligt sällskap, vad mer kan man begära. Har alltid lika kul med Johanna när jag träffar henne. Vi har vuxit upp ihopa så vi känner varandra sedan åtminstone 18 år tillbaka, om inte längre. Jag var utklädd till vampyr som ni kanske kan gissa från bilden ovan. Jag hoppade dock huggtänderna eftersom vi skulle äta. Dessutom så har jag sett mycket på youtube att man läspar väldigt mycket när man har huggtänder. Dessutom så gick jag på True Blood’s koncept: vampyrer har sina huggtänder “infällda”.

20131103-164824.jpg

Prövade faktiskt rött läppstift för första gången i mitt liv och jag lyckades hitta en nyans som passade mig väldigt bra. Det var ett riktigt panikköp (oförberedd som vanligt) och jag lyckades pricka rätt. Det var verkligen bra att jag köpte en läppenna som passade också för färgen höll verkligen hela kvällen, från klockan 16 när jag stod och sminkade mig till klockan 3 i natt. Bara att applicera nytt när jag hade ätit men själva konturerna höll sig jättebra.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 3rd november 2013
Kategori: Make up <3, My Life, Nöjen