20131026-225339.jpg

Fem intensiva timmar på jobbet och sen träffa Evelina efteråt och ta igen allting som vi missat dem senaste fem månaderna när hon varit i Turkiet och jag jobbat en massa. Det är så synd att hon inte stannar längre i Sverige. På tisdag åker hon till USA och kommer hem först i december igen. Men med tanke på hur mycket jag jobbar så kommer nog november månad gå snabbt. Hoppas bara att vintern kommer snart med lite snö så det blir ljusare. Börjar tröttnat på det gråa och trista vädret. Okej, idag var det fint väder men så himla varmt, eller så var det bara jag som använde fel skor. >_< Hursomhelst, ska krypa ner i sängen nu. Är så grymt trött och jag har redan slumrat till en gång ikväll ^_^


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 26th oktober 2013
Kategori: Uncategorized