20131018-192530.jpg

Göteborg! Har cirka en timme kvar innan jag anländer till Göteborg. Det var cirka tre månader sen jag var där sist och minns knappt hur höstarna är i Göteborg. Risken är stor att jag tagit med mig för lätta kläder. Pratade med Sara tidigare i veckan och konstaterade att det blåser för mycket för att kunna ha shorts >_<. Hoppas verkligen att det inte ska regna för det har jag inte skor för. Converse är inte precis vattentäta >_< 20131018-192810.jpg

Testade något nytt från Wasa. Trodde det skulle vara sötare knäckebröd men det smakade precis som knäckebröd med chokladkräm emellan. Ganska okej som fika till en hungrig Emma på bussen. Skulle dock behövt något varmt att dricka till för jag fryser. Köpte en latte på Pressbyrån men den värmde ingen längre tid efter att koffeinet gått ur blodet.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 18th oktober 2013
Kategori: Uncategorized