Det drar sig mot kallare tider och på kort tid så har det blivit betydligt kallare, det gick från sommar med temperaturer upp till 20 grader och mer på dagarna till kanske 10-15 plusgrader när det är som varmast. På morgnarna är det kring 5 plusgrader så häromdagen fick jag för mig att att leta fram lite tjockare halsdukar istället för tunna scarfsar. Men jag hittade inte lådan! Paniken svepte över mig eftersom det fanns en stor risk för att jag skulle bli sjuk om jag inte hittade går varmare.

20130929-162908.jpg

Men sen så frågade mor mig om jag hade kollat på min systers rum och mycket riktigt så stod lådan med halsdukar, mössor och vantar inne i garderob i min systers flickrum. Så jag hittade min blåa halsduk som jag sparat till denna vintersäsongen. ^_^

20130929-163046.jpg


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 29th september 2013
Kategori: My Life