20130925-220214.jpg

Första arbetsdagen denna veckan, utav fem. Det kändes konstigt att börja jobba på en onsdag. Helt plötsligt så har halva veckan gått. Som tur så är det löning för dem flesta idag, och om inte idag på fredag. Detta innebär ganska så mycket att göra, vilket behövs för att man ska hålla sig alert.

20130925-220414.jpg

Fick dock hoppa dagens träning pga en krånglande höft. Har det titt som tätt vilket man får man står dåligt på jobbet. Det tog mig en halv evighet att lära mig att balansera vikten på BÅDA benen. Annars får man ont i någon kroppsdel förr eller senare. Kände för att cykla idag igen men jag hade varken tid eller ork att cykla hela rundan själv. Har man cyklat ungefär en mil två dagar i rad så har man dessutom ganska ont i sittbenen. Det var något smärtsamt att hoppa upp på cykeln i morse när jag skulle cykla till jobbet >_<


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 25th september 2013
Kategori: Uncategorized