Första inlägget angående mitt hår på flera månader. Jag har inte lagt så grymt mycket tid på mitt kära hår den senaste tiden för att det har varit så långt. Luggen var ingen lugg utan… Något annat! Den syntes inte och ramade inte in mitt hår utan snarare låg på huvudet mest av tiden. Såhär såg det ut innan dagens besök hos frisören:

20130823-204954.jpg

Och efteråt var det så snyggt som det bara kan bli. Jag har äntligen en lugg igen! En lugg som… Är då fantastiskt lagom längd. En aning kort men det var avsikten. Hellre för kort än för lång för jag har inte tid att springa till frisören stup i kvarten.

20130823-205200.jpg

Frisören som klippte mitt hår var så himla duktig. Till en början gick han igenom håret och frågade hur jag önskade ha det. Sen tvättade han håret lite snabbt och balsam och sen klippte han det medan det fortfarande var blött, fönade håret torrt och sen klippte ihop det. Jag har nog aldrig varit mer nöjd när jag gått ifrån frisören som idag.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 23rd augusti 2013
Kategori: Hår