När jag var i Göteborg så besökte jag Sci-Fi-bokhandelns nya lokaler. Sara och Jonas berättade för mig att bohandeln hade flyttat till nya stora fina lokaler. Vi var tvungna att åka dit. Det var evigheter sedan jag var i den bohandeln och jag älskar varenda liten detalj med den. Den är inte som en vanligt bokhandel utan den har manga som faller mig i smaken och merchandise som också faller mig i smaken, till exempel Hatsune Miku-nyckelringen jag skrev om tidigare.

 

IMG_1646

 

Förutom nyckelringen så köpte jag även två böcker. En novellsamling i steampunk-tema och Warm Bodies på svenska. Jag var och såg filmen för den sistnämnda och sen berättade Sara för mig att många säger att boken var bättre än filmen så jag ser verkligen framemot att få sätta tänderna i lite zombieromantik.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 31st juli 2013
Kategori: My Life, Shopping!