I dagsläget känner jag att jag bara får mindre och mindre tid till att blogga. Denna veckan har det blivit inlägg varannan dag. Jag ber er att ha tålamod. Det är inte så enkelt att jobba heltid och blogga, speciellt när dagarna ser precis likadana ut med ett genomgående tema: att jag blir utskälld av kunderna 1-2 gånger dagligen.

 

IMG_1623

 

Men igår var jag ute i Malmö med en vän från Göteborg. Hon var nere under helgen och vi hade en toppenkväll. Jag kom till Malmö först på eftermiddagen eftersom jag jobbade 5 timmar igår. Vi åkte ut en tur till Emporia. Spenderade lite tid på min väns hotellrum, trädgården som låg på taket av hotellet (där bilden ovan är tagen) och hade en formidabel utekväll.

 

IMG_1627

 

Vi käkade middag vid halv tio (!) på en italiensk Restaurang som låg vid Stortorget i Malmö. Dem hade så otroligt god pasta och väldigt gott vitt vin som vi delade på en halv karaff. Jag åt det gamla vanliga, Frutti di Mare fast jag saknade bläckfisken =_=

 

IMG_1628

 

Sen var egentligen planen att vi skulle dra vidare till Bishop’s Arms men kön var så lång att jag gav upp och begav mig hemåt för jag var så trött efter jobb och hela utekvällen. Det kändes som att jag hade blivit överkörd av ett tåg så trött jag var.

 

IMG_1629

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 21st juli 2013
Kategori: My Life