Dagen som gått har passerat i ultra. Det har hela tiden känts som att timmarna släpar sig förbi.

 

Jag har i alla fall inte haft några “bölder-i-röven-kunder”. Det känns verkligen underbart för då blir dagen mindre påfrestande. Det är en sak jag inte pallar och det är att bli beskylld för att ha gjort något fel när jag egentligen har rätt och vet egentligen med mig att jag har rätt och inte kunden. Uttrycket “kunden har alltid rätt” går inte alltid att tillämpa när man jobbar på apotek.

 

IMG_1580

 

Men idag satsade jag på en något flickigare look. Går kanske inte så bra ihop med den vita rocken, men okej, folk har trott att jag var gymnasieelev tidigare och dessutom så ser jag yngre ut än vad jag egentligen är ^_^


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 10th juli 2013
Kategori: My Life