På hemvägen igår så stannade vi till på en resturang som ligger i närheten av Bromölla utmed vägen. Resturangen var 50-talsinspirerad och hette Bella’s Place. Det såg inte så märkvärdigt ut utifrån mer än skylten men sen när man kom in… Wow! är det enda ord jag kan komma på. Hade ingen aning om att det fanns ställen som såg ut som att dem tagna direkt ut Grease.

 

SDC13629

 

Vi valde att käka grillbuffé. Hela min familj älskar grillad mat, därav min fars ägarskap av en bamsegrill från Weber >_<. Jag hade problem med att äta samtidigt som jag kollade på alla grejer som hängde överallt. Mitt i lokalen hängde ett flygplan med tre kronor på.

 

SDC13628

 

Över baren hängde tre bilder av Elvis Presley och på något ställe stod en miniatyr av Frihetsgudinnan. I högtalarna spelade dem musik från 50-talet också. Jag var långt ifrån påtänkt på 50-talet men detta stället älskade jag fullständigt. Är ni i närheten av Bromölla så kan jag rekommendera att ni besöker Bella’s Place.

 

SDC13631


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 30th juni 2013
Kategori: My Life, Nöjen