Idag bar det av mot ronneby för att gå på Nostalgia Festivalen i Ronneby Brunnspark. Det var fars önskan att åka dit. Vad handlade allt detta om då? Jo, hela festivalen hade gamla bilar och andra fordon som huvuattraktion. Jag hade ingen aning om hur många gamla bilar det fanns i vårt avlånga land.

 

SDC13627

 

Jag var inte speciellt imponerad, jag har ingen bil själv och saknar dessutom körkort för den delen. Att kolla under huven på en bil säger mig lika mycket som att kolla under chassit på en stationär dator, eller öppna och kolla på all elektronik i min laptop, det vill säga ingenting.

 

Det enda som intresserade mig var en jättefin byggnad som låg på en kulle som jag knappt kunde sluta stirra på medan vi gick rad upp och rad ner när vi kollade på alla dessa gamla bilar.

 

SDC13626

 

Kul kan jag inte säga att jag har haft idag. När min far frågade mig om jag var nöjd så var svaret nästan alltid mer än nöjd.

 

SDC13632


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 29th juni 2013
Kategori: My Life