Dagen innan min examen så åt vi ute på en italiensk resturang som ligger inte så långt från Korsvägen i Göteborg, den hetter Angelo’s. Dem hade jättegod italiensk mat. Jag tog en pastarätt eftersom jag verkligen älskar pasta ^_^

 

Min far och min morbror åt varsin förrätt bestående av scampi i någon form av stark chilisås. Dem tyckte det var riktigt gott och det såg riktigt gott ut. Själv äter jag inte scampi/tigerräkor/gambas eftersom dem bidrar till miljöförstöringen. Det finns miljövänligare alternativ men man vet aldrig var scampin kommer ifrån om man beställer dem på resturang. 

 

SDC13594

 

Själv valde jag att ta huvudrätt och efterrätt. Till huvudrätt valde jag Frutti di Mare, spaghetti med skaldjur i tomatsås. Det är en av mina riktiga favoriter på italienska resturanger. Om jag inte vet vad jag är sugen på så brukar jag ta Frutti di Mare.

 

SDC13595

 

Till efterrätt tog jag en bit vit chokladcheesecake. Tallriken var så  vackert dekorerad med chokladsås med hallonspegel, som det tydligen kallades >_<

 

SDC13598

 

Min moster och mor tog varsin Crème Catalana. Jag fick smaka en liten bit och det var verkligen gott. Som Crème Brûle fast krämigare.

 

SDC13599


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 14th juni 2013
Kategori: Examen 2013