Dagen ägnades åt att införskaffa en ny datormus. Min mus som jag köpte för någon månad sedan lade helt plötsligt av. Jag gissade på att det var lasern som inte funkade längre. Så det var bara att åka ut till Elgiganten vid Nova i Lund och byta ut den mot en ny. Som tur så gick det på garantin.

 

Men jag gjorde annat än bara åka ut och fixa en ny mus. Jag åt, och åt, och åt och åt. Eller ja, jag åt lunch och fika. Till lunch åt jag Thai Chicken på Wok Kitchen som ligger vid den food court som finns på Nova. Det var riktigt gott, och starkt. Jag behövde verkligen någonting starkt eftersom det var så tråkigt väder ute. Hela dagen har det regnat så röd curry var ett måste.

 

IMG_1527

 

Sen så åt jag en kula Ben’n’Jerry-glass. Det var faktiskt en smak som inte går att hitta i mataffärerna, Raspberry Brownie. Den var faktiskt supergod.

 

IMG_1528


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 13th juni 2013
Kategori: Matlagning, My Life, Shopping!