Precis innan jag flyttade ifrån Göteborg så hittade jag en cafékedja som bara finns i Göteborg (än så länge) som jag verkligen blev kär i: Le Pain Français. Dem hade gott kaffe, god chai latte, goda bakelser och mysiga lokaler. Dem hade verkligen allt! När jag var i Göteborg med mina föräldrar den sista dagen innan vi åkte tillbaka till Skåne så tog jag med mor och far till mitt favoritcafé. Det låg ett inte så långt från hotellet så jag passade på att ta med mina föräldrar dit.

 

IMG_1524

 

Jag och min mor provade macarons. En sak säger jag bara: jag har aldrig stött på bakelser som är så himla spröda. Jag råkade tappa min macaron i bordet och den föll fullständigt isönder. Mor tog en macaron med hallonsmak och jag tog med björnbär och vit choklad.


2 Responses to “Le Pain Français”

  1. Paulina Says:

    Där ska man inte fika, de håller sig ovan jord genom att använda lågavlönade arbetssökande som bara får sitt socialbidrag eller arbetslöshetsbidrag under tiden som de jobbar heltid där. En riktigt rutten kedja av caféer som antagligen kommer dö ut med tanke på ryktet de fått via media nu.

  2. Emma Says:

    Det hade jag faktiskt ingen som helst aning om.

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 13th juni 2013
Kategori: My Life