Nu såhär mellan vår och sommar så är mina föräldrars trädgård som allra finast. Syrenträden blommar och spireahäcken likaså. Det är så himla fint. Syrenträden är på toppen av blomningen just nu, om några dagar så börjar blommorna gulna och trilla av.

 

Den vita syrenen är alltid lika fin när den blommar. Vi trimmade den för något år sedan men det verkar inte ha hjälpt så mycket.

 

IMG_1497

 

Det lila syrenträdet är lite underligt. Vart annat år är det massor med blommor men knappast några blad och vart annat år är det massor med blad men knappast några blommor. I år är det massor med blommor och hyfsat mycket blad också. Kanske har trädet kommit i någon form av balans.

 

IMG_1498

 

Och sen så det vackra spireahäcken. Jag minns när jag tog studenten, då blommade häcken för fullt. Även om det regnade på den dagen så jag tog studenten så minns jag ändå den vackra häcken när vrålåket jag åkte hem i  rullade in på gatan till huset jag bor i.

 

IMG_1501


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 1st juni 2013
Kategori: My Life