Idag var sista fredagen på min praktikplats. I ungefär 10 veckors tid så har jag nästan varje fredag ätit någon form av falafel till lunch. Det ligger en pizzeria tvärs över gatan från Apoteket så det är nära och bra. För att fira att det var sista fredagen så lyxade jag till det med en falafeltallrik med pommes frites.

 

IMG_1493

 

När jag börjar i Ystad så kommer jag troligen inte ha samma lyx. Vad jag vet så finns det ingen pizzeria så nära som tvärs över gatan eller runt hörnet. Troligen så kommer jag säkert hitta något annat som jag kan köpa mat ifrån på fredagar till lunch.


2 Responses to “Sista fredagen på praktiken”

  1. Paulina Says:

    Maltes Mackor mittemot Apoteket i Ystad är grymma!

  2. Emma Says:

    Åt där en gång när jag gick i grundskolan i Ystad. Minns inte riktigt vad jag tyckte men tack för tipset. ^_^

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 31st maj 2013
Kategori: Praktiken 2013